Aankomende Koe knuffel workshops (vooraf reserveren)

 In Koe knuffelen

Zaterdag 16 oktober (VOL), zaterdag 30 oktober, zaterdag 6 november, zaterdag 11 december van 13:30u tot 16:30u. Evt. zaterdag 30 okt aansluitend van 16:30u-18:00u. mogelijkheid tot deelname aan een heerlijke High Tea.

We beginnen met koffie/thee en boerencake op onze gezellige deel en je krijgt een korte presentatie over ons bedrijf en over het programma van die middag. Vervolgens krijg je overall en laarzen van ons te leen en gaan we naar onze lieve dieren! We gaan de jonge dieren mais geven, de allerkleinste kalveren melk geven en dan koe knuffelen. Na afloop nagenieten van je boerderij-ervaring onder het genot van wat fris en een kaas-worstplankje. Prijs € 35 p.p. Let op! Vooraf reserveren is verplicht. Dit kan via koelnbekke@hotmail.com, PB via facebook of telefonisch/whats app
06 45 49 77 05. Op basis van de reserveringen stellen we een groepje samen van max. 8 personen voor de betreffende dag. wilt u een andere dag komen Koe knuffelen of liever met een besloten groep, neemt u dan contact met ons op voor de mogelijkheden.
Van harte welkom op onze boerderij! 

Recent Posts